Hot summer - step by step

Categoria: Step by step | Publicat: joi, 12 iulie 2012 10:22 | comentarii

Mi-am intitulat acest model HOT SUMMER, inspiratia dandu-mi-o aceste zile excesiv de calduroase prin care trecem! :)) Si cred ca rezultatul final reflecta ce am vrut sa transmit!
Am lucrat greu la acest model ( 30 grade!!! in interior, fara aer conditionat in incaperea respectiva) , vreo 6 ore...Si asa cum se intampla, n-am fost pe deplin multumita la final (adica as vrea ca data viitoare sa-mi iasa si mai bine niste detalii...). Sper insa sa va placa rezultatul final.

1. Pregatim unghia naturala, matuim suprafata cu o pila de duritate 100 si avem grija sa curatam bine zona cuticulei, cu freza de diamant.

2. Aplicam Primer fara acid de la 2M, apoi 2M Bond.

 

3. Aplicam un strat foarte subtire de gel 2M Bonding sealer si lasam 1 min in lampa UV.

 

4. Asezam sablonul 2M stiletto pt lungime mai mare, avand grija sa-l potrivim prin decupare in asa fel incat sa poata fi aplicat perfect pentru forma aleasa.

5. Cu gel 2M Kevo realizam extensia. Polimerizam 2 minute si strangem forma cu penseta pentru a crea un tunel perfect.

6. Realizam prelungirea patului unghiei cu gel 2M Natural.

 

7. Aplicam alternativ gelurile color rosu 2M nr. 117, portocaliu 2M nr. 078, galben 2M nr. 139. polimerizam dupa fiecare culoare cate 2 min.

8. Asezam glitter galbui, hexagoane portocaliu-neon, scoici pisate rosii si portocalii.

 

9. Aplicam gel 2M 3 in 1 pt a modela forma unghiilor si polimerizam cate 3 minute. Fixam cu cleanser si dam forma finala prin pilire si slefuire.

10. Realizam modelul din culori acrilice Polycolor alb 018 si negru 530, folosind pensula 2M pink Kolinsky nr 2.

11. Aplicam prin lipire cristale Swarovski rosii si galbene. Dupa lacuire cu Top Gel 2M si hidratarea cuticulelor cu ulei, manichiura este gata!

 

 

Vizualizat de 17237 ori.
BF1


Agenda 2026

Produse

Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat