Produse

Politica de confidențialitate

SC EX STUDIO SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 21398.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC EX STUDIO SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este acela de onorare a comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și de expediere a produselor), reclamă-marketing-publicitate (newsletter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.

Informațiile colectate de către SC EX STUDIO SRL având ca scop onorarea comenzilor, pot fi furnizate parțial companiilor de curierat pentru expedierea și livrarea coletelor.

Informațiile colectate de către SC EX STUDIO SRL având ca scop reclama-marketing-ul-publicitatea (newsletter) nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terțe părti.

SC EX STUDIO SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, IP, cookies etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către SC EX STUDIO SRL. Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii ori alți colaboratori.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți formula o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre, str. Barcăului nr. 48A, Oradea, Bihor, România, sau prin e-mail la adresa vanzari@nailshop.ro.

S.C. EX STUDIO S.R.L. și www. nailshop.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.nailshop.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a www.nailshop.ro. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.
S.C. EX STUDIO S.R.L. este inregistrată și avizată de către ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de înregistrare
nr. 21398.

S.C. EX STUDIO S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Nailshop.ro prin EX STUDIO SRL oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Produse

Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Surpriza noua: pensulele tale favorite, acum intr-o noua prezentare

Surpriza noua: pensulele tale favorite, acum intr-o noua prezentare
Dragele noastre, dupa cum stiti, ne-am facut un scop precis din a va depasi asteptarile, din a va aduce mici bucurii si din a va face munca de acasa sau din salon tot mai placuta, tot mai usoara sau tot mai frumoasa. Tocmai de aceea "plecam mereu urechea" la dorintele voastre, incercand sa ...
Citește continuarea »

Unghii din gel cu design vitraliu

Unghii din gel cu design vitraliu
Vara aceasta, te inspiram sa sa intrupezi esenta celor mai frumoase si mai parfumate flori direct pe unghiile clientelor tale. Ti-am pregatit astfel un tutorial print extrem de simplu de invatat si un garant de asemenea al nail-art-ului potrivit pentru o sumedenii de ocazii: "Unghii din gel cu ...
Citește continuarea »

 

Urmărește-ne pe YouTube Vezi cursurile noastre